torsdag, oktober 26, 2006

Det kan gå...

Tenta imorgon. Brandteori/-kemi. Jag har pluggat stenhårt i...hmm...tjaaa...sammanlagt en och en halv timme. Och jag har lärt mig en massa saker!

Termisk tändpunkt = Den temperatur ett fast ämne har då det avger den mängd pyrolysgaser som gör att det kan självantändas i spontan kontakt med syre.

Tror ni jag klarar mig om jag svarar det på alla frågor imorgon?

10 Comments:

Blogger A. menar...

Eller så får du använda dig av den metoden när du inser att det bara passar på hälften av frågorna. Och då byta karriär. En självantändande brandman är ju naturligtvis mer spektakulärt... :-)

fredag, oktober 27, 2006  
Anonymous Anonym menar...

Lycka till, var bäst och gör många mål!

fredag, oktober 27, 2006  
Blogger lisa menar...

En vän till familjen jobbade som religionslärare. På ett prov han hade för sina elever var det en som svarat Jesus på ALLA frågor. Inte en enda var rätt. Men det var ju ganska roligt.
Om du svarar Eld på alla frågor kanske läraren inser att du är jäkligt rolig?

Lycka till.

fredag, oktober 27, 2006  
Blogger malin menar...

Om det dyker upp en knivig fråga kan du kanske rita en brandsläckare? Eller så noterar du att det just nu är många frivilliga brandkårister i arbete eftersom det stormar hej vilt där ute, vilket medför välta träd på diverse elledningar och trafikerade vägar.

fredag, oktober 27, 2006  
Blogger S menar...

Tycker absolut att du kan svara det på alla frågor. Försök bara formulera om det, så du säger samma sak fast med andra ord. Något vi får lära oss på juristutbildningen på Grundkurs i hur man bullshit:ar 20p.

fredag, oktober 27, 2006  
Anonymous Anonym menar...

Hur gick det?

fredag, oktober 27, 2006  
Blogger Lill-Krizan menar...

Skitbra! Frågan kom och jag svarade precis som det står här. Så EN poäng har jag i alla fall. Men jag tror det gick bra annars också. Det kändes lätt.

fredag, oktober 27, 2006  
Blogger Sara menar...

Hej hej...ville bara meddela att jag följt din uppmaning om att visa en bild där jag ser ut som Rod Stewart. Kolla in min blogg så får du se ;)

fredag, oktober 27, 2006  
Anonymous Anonym menar...

Hmm... nej... det är när jag sitter och myser i mina raggsockor med en stor kopp kaffe latte. Men choklad lät faktiskt bättre. Tror att jag skummmar till en direkt. Snett då.

Tentan gick bra förstår jag? ;). Gillade Lisas idé att skriva Eld på alla frågor. Undrar om det funkar på min hemtenta i organisation och omvärld också? Jag testar.

lördag, oktober 28, 2006  
Blogger Lill-Krizan menar...

Lyssna här! Jag har inte dött. Det är bloggen som vägrar låta mig skriva nya inlägg. VARFÖR?!

söndag, oktober 29, 2006  

Skicka en kommentar

<< Home