söndag, oktober 29, 2006

Jag hade en gång en plan...

Hur kommer det sig att alla idéer man får känns geniala när man är på pickalurven, men raka motsatsen när man vaknar några timmar senare?

6 Comments:

Anonymous Anonym menar...

Verkar som den där pickalurven sitter i än!

söndag, oktober 29, 2006  
Anonymous Anonym menar...

Fick du idén att skriva samma inlägg tre gånger? I så fall tror jag att du har en poäng. Typiskt din tur att du är bäst ändå. Puss!

söndag, oktober 29, 2006  
Blogger Lill-Krizan menar...

Nej, det verkar som att Blogger beslutat sig för att reta livet ur mig. Jag har slitit mitt hår och stångat mig blodig mot tangentbordet över min tetiga blogg. Det måste vara ett tecken på något. Vadsomhelst.

Söndag, vätskebrist och ingen blogg. Det kan bli min död.

söndag, oktober 29, 2006  
Anonymous Anonym menar...

Positivt knäpp eller negativt knäpp? :P

Hmm... Efter läsandet av detta inlägg fick jag en idé om varifrån min knäpphet har sitt ursprung. Kan det vara så att jag helt enkelt är på pickalurven hälften av tiden? Helt omedvetet? Fast inte på sprit då. Det är jag inget jag överkonsumerar. Men tror du att man kan få liknande virriga ideér av till exempel kaffe? Eller knäckebröd med hjortronhonung? Eller bananer? För i sådana fall har vi hittat den felande länken ;)

måndag, oktober 30, 2006  
Blogger Lill-Krizan menar...

Knäpp är knäpp. Om det är positivt eller negativt hänger på vad du gör med det.

Och jag vet faktiskt inte. Men det skulle inte förvåna mig om den där hjortronshonungen har vissa biverkningar. (Titta pappa, jag kan också!)

måndag, oktober 30, 2006  
Anonymous Anonym menar...

Vet inte om jag kan hålla med, mina bästa alster i skolarbeten och uppsatser och annat skit har kommit till under influenser av alkohol, man har en tendens att ordbajsa som allra mest (bäst?)då :) Sen kanske det går att ifrågasätta hur bra/dåligt mitt skrivande är till vardags också, men det får tas till diskussion en annan gång, nej jag är inte på pickalurven nu trots ordbajseriet....

lördag, november 04, 2006  

Skicka en kommentar

<< Home