tisdag, maj 22, 2007

One down - five to go.

Efter en rejäl frukost, en varm och uppmjukande långdusch och en kort löprunda var det så dags för öppningsmatchen mot Emil. Matchreferatet är hämtat från tennisoraklet Björn Hellbergs hemsida (eller inte...):

Nattens regnande gjorde centercourten i Rosersberg svårspelad men efter en nervös och trevande inledning av matchen började Bom Bom Bjärbo hitta rätt med sin fruktade förstaserve och kopplade i och med detta ett rejält grepp om händelserna. Första set vanns av Säljerydsspelaren med 6-3.

Emil åt lite cashewnötter i pausen och kom ut som en helt ny spelare i andra set. Kopplade direkt en 3-0-ledning och släppte sen aldrig in Petter i setet igen. Emil vann enkelt med 2-6.

Det sista setet blev en gastkramning utan dess like. Spelarna följdes åt i poängställningen. Storspel varvades med...eh..mindre stort spel och den tunga banan började suga musten ur den säkerhetsspelande Emil och tungt slående Petter. Det hela gick mot ett avgörande i tiebreak när plötsligt Petter hittade rätt med några av sina patenterade lobbar och kunde ta hem segern.

Setsiffrorna skrevs till 6-3, 2-6 och 7-5.

Sammanfattningsvis bjöds vi på en jämn av rafflande tennismatch med två vilt kämpande spelare. Emils lite fegare inställning i sista set fällde avgörandet och Petter toppar nu tabellen tillsammans med Linus efter första dagen.

På torsdag väntar fortsättningen av gruppspelet.

2 Comments:

Anonymous Anonym menar...

Du skriver så sanslöst bra vet du det?Jag gillar inte ens sport och jag satt som klistrad =) Kram/Linda

tisdag, maj 22, 2007  
Anonymous Anonym menar...

Stort grattis, ser nu med spänning fram emot fortsättningen...

tisdag, maj 22, 2007  

Skicka en kommentar

<< Home