Något för Anders och Måns.
Två saker som jag har grubblat på idag:
1. Hur kommer det sig att en sladd alltid räcker lite längre än vad man tror att den ska göra?
2. Varför är mat från någon annans tallrik alltid kallare än den på din egen tallrik?
Tacksam för svar.
1. Hur kommer det sig att en sladd alltid räcker lite längre än vad man tror att den ska göra?
2. Varför är mat från någon annans tallrik alltid kallare än den på din egen tallrik?
Tacksam för svar.
6 Comments:
Ingen svarar, för du menar tvärt om va?
1. Varför är en sladd nästan alltid 10 cm för kort - även om själva sladdjäveln i sig är 20 meter?
Svar: därför att det är så.
2. Varför är maten alltid varmare (och godare) på någon annans tallrik.
Svar: för att den inte är din. Alltså för att det är så.
Nej, nej.
Jag är inte bitter.
Men så är verkligheten i mitt liv.
Vi lever i två helt olika verkligheter. När jag har ätit upp min supergoda mat (alla mat är nästan supergod, har du tänkt på det?) och det börjar bli dags att få äta upp de andras rester så är alltid första tuggan på deras mat MYCKET kallare än sista tuggan på min egen. Trots att det bara skiljer någon sekund mellan tuggorna.
Det är DET jag inte förstår.
Jaha.
Så du äter upp din egen mat först?
Fegis.
Svaret är ju busenkelt, måste helt enkelt vara
a) ett spöke i din hjärna.
b) helt logiskt, det beror på att den tallriken är längre bort - och alltså svalkas maten av vinddraget.
Jag måste hålla med annalyza här. sladdarna räcks oftast med det är sällan de får ligga på golvet lugnt ihopkurade, inte sällan sträcks de lodrät ut mor väggen.
Och andra människors mat är oberoende av temperatur alltid godare.
Men jäkla ungar, håll med mig nu istället!
Okej, vi ser det från en annan vinkel. Det kanske beror på att ni är tjejer och jag är kille? Det är ju en populär gränsdragning.
Ungar...
Hallå....
Eller tack menade jag.
Tror jag.
Skicka en kommentar
<< Home